Openingstijden: ma t/m vr 08:00-22:00, za 09:00-17:00 uur

   

Bel 085-76 00 131 - Landelijk nummer

Auto met pech verkopen bij pech in buitenland

Wat als je auto met pech stil komt te staan in het buitenland?

auto met pech verkopenDat is balen! Stel je voor dat je tijdens een dagje of weekend in Antwerpen of Keulen met pech langs de weg komt te staan met je auto met Nederlands kenteken. Daar ter plekke in het buitenland. Dat is niet fijn, je wilde liever gewoon weer naar huis kunnen rijden, maar de auto begeeft het. Als dan bijvoorbeeld door de buitenlandse collega’s van de ANWB wordt geconstateerd dat het mankement niet ter plekke gerepareerd kan worden, dan is het nog veel vervelender. Maar de auto hoeft daar niet te blijven staan. Deze kan of mag misschien zelfs niet blijven staan waar je gestrand was. Afhankelijk va de verzekering die je hebt kan de auto dan worden weggesleept.

auto met pech verkopen

Waar moet de auto heen?

In zo’n geval wil de verzekering en de afsleepdienst weten waar de auto heen moet. Naar je huis misschien, of naar je eigen garage? Dat kan allemaal, maar dan zul je alsnog de reparatie moeten laten uitvoeren. Als dat geen goede optie is, omdat zo’n reparatie erg duur is, of te duur in verhouding met de waarde die de auto nog heeft, dan is er een alternatief: Bied de auto bij ons aan. Je kunt je auto met pech verkopen.

Hoe gaat dat, je auto met pech verkopen aan ons

Je krijgt van ons een bod op de auto en als je daarmee akkoord gaat is je auto met pech verkopen zo geregeld. Je kunt de verzekering en de chauffeur van de takelwagen vertellen dat de auto naar ons depot kan worden afgesleept, omdat je de auto met pech gaat verkopen. Heel gemakkelijk! De auto is meteen op de juiste plek, je hoeft er niks meer aan te doen. Bovendien krijg je van ons direct het geld contant uitbetaald en de vrijwaring van de RDW. Met de vrijwaring kun je de verzekering van de auto opzeggen en de wegenbelasting wordt vanaf de datum van de vrijwaring automatisch niet meer aan je berekend.

Labels:,

Tel 085-7600131