Openingstijden: ma t/m vr 08:00-22:00, za 09:00-17:00 uur

   

Bel 085-76 00 131 - Landelijk nummer

Uw auto verkopen aan Sloopauto Noord-Holland

Sloopauto Noord-Holland imageKomt uw auto niet meer door de APK omdat de reparatiekosten te hoog zijn? In dat geval kunt u voor het verkopen van uw sloopauto of schadeauto en de verdere afwikkeling terecht bij Sloopauto Noord-Holland. Wij hebben een gratis ophaaldienst uit Noord-Holland, wij halen uw auto dus kosteloos bij u voor de deur op. Wij betalen een zeer nette vergoeding voor uw oude auto.


Makkelijk en snel uw sloopauto verkopen aan sloopauto Noord-Holland !

Uw sloopauto uit Noord-Holland is nog geld waard…

Bel 085-7600131 en krijg direct te horen wat wij voor uw auto geven en hoe wij werken, nog makkelijker is om de auto online aan te melden, wij bellen u dan zo snel mogelijk op met een toelichting hoe wij werken en wat voor vergoeding wij contant aan u kunnen betalen.

Uw sloopauto verkopen aan sloopauto Noord-Holland?

Is uw auto onherroepelijk beschadigd tijdens een ongeluk, is uw voertuig rijp voor de sloop, of zijn de kosten voor reparatie van kapotte onderdelen hoger dan de dagwaarde?

Het kan zijn dat het verkopen van uw sloopauto aan een autosloperij dan een goede alternatieve optie is. Bij de Sloopauto inkoop Groep bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw beschadigde voertuig. Wij bepalen aan de hand van diverse variabelen direct hoeveel u voor de sloopauto krijgt, en kunnen deze op elke gewenste plek in de omgeving van Noord-Holland ophalen.

Wij halen de auto dus kosteloos op en betalen u het afgesproken bedrag contant uit en tevens vrijwaren wij de auto ter plekke online bij de RDW. Wilt u weten hoeveel geld u verdient aan het verkopen van uw sloopauto? Sloopauto verkopen Noord-Holland? Neem contact op via ons online aanmeldformulier rechts op deze pagina of via 085 7600131. U krijgt dan direct een inkoper aan de lijn.

Uw sloopauto te koop aanbieden:

U kunt uw sloopauto online te koop aanbieden aan Sloopauto Noord-Holland. Als u in het formulier de gegevens invult, zoals merk, type, kenteken, bouwjaar en je telefoonnummer, dan wordt u teruggebeld door een van onze medewerkers voor de regio Noord-Holland. Eventueel wordt er nog wat aanvullende informatie gevraagd over uw auto en de staat waarin deze verkeert. Vervolgens krijgt u op korte termijn het hoogste bod te horen voor uw auto. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Netwerk van autosloperijen

In Nederland worden jaarlijks meer dan 250.000 auto’s gesloopt. Hiervan is zo’n 5% bedrijfsauto, en de overige 95% zijn personenauto’s. De auto’s worden door verzekeraars, bedrijven en particulieren aangeboden aan autosloperijen en autodemontagebedrijven. Veel mensen weten niet dat een autosloperij bereid is te betalen voor uw sloopauto. De demontagebedrijven verdienen namelijk geld aan de verkoop van de onderdelen die ze uit sloopauto’s halen, en daarna worden de overige materialen gerecycled. Dit zijn niet alleen metalen, maar ook kunststoffen, vezels en mineralen. Deze worden weer als grondstoffen gebruikt.

Veel gestelde vragen over het ophalen van uw auto aan Sloopauto Noord-Holland


Uw auto verkopen aan Sloopauto Noord-Holland zonder kenteken papieren?Sloopauto Noord-Holland image1

Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beindigen.

Defecte sloopauto verkopen?

Een defecte sloopauto verkopen aan Sloopauto Noord-Holland is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op een veilige manier op te halen. Dit lukt doorgaans binnen twee werkdagen.

Schade sloopauto verkopen aan sloopauto Noord-Holland ?

Een schade sloopauto verkopen aan Sloopauto Noord-Holland is geen enkel probleem. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat kunnen wij uw schade sloopauto op een veilige manier ophalen. Afhankelijk van het merk, type auto en de aanwezige schade, geven wij altijd een vergoeding.

Auto zonder APK verkopen?

In de meeste gevallen hebben sloopauto‚ die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen. Naast het kosteloos ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken?

Wanneer u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat, kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Sloopauto Noord-Holland schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Sloopauto verkopen uit Noord-Holland en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw sloopauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Sloopauto verkopen aan Sloopauto Noord-Holland met buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met problemen langs de weg

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen.

Sloopauto verkopen met behoud van onderdelen

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen voor familie, kennis of een ander

Een sloopauto verkopen voor familie, een kennis of een ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden, bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Sloopauto verkopen waar al onderdelen vanaf gehaald zijn

Een sloopauto verkopen waarvan sommige onderdelen reeds verwijderd zijn is geen probleem. Ook in dit geval doen wij u evengoed een bod, halen de schadeauto netjes op, zorgen voor een gratis vrijwaringbewijs en betalen het afgesproken bedrag contant uit. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen als U auto bij een depot staat

Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. of u heeft nog een afsleepregeling, en anders halen wij de auto op bij het desbetreffende depot.

Sloopauto verkopen maar U bent de sleutels kwijt

Afhankelijk hoe de auto geparkeert staat, in verband met het stuurslot krijgen wij de auto in de meeste gevallen met speciaal vervoer toch opgehaald.

Je auto direct gevrijwaard

Bij Sloopauto Inkoop Dienst werken wij alleen met RDW erkende bedrijven Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van je sloopauto ter plekke geregeld kan worden. De auto is direct van uw naam af, en met de meldcode die u direct van ons krijg kunt u de auto verzekering opzeggen of opschorten. Dus wil jij je sloopauto verkopen voor een nette prijs en op laten halen?

Milieuvriendelijke demontage

Bij onze autosloperij geldt dat wij de sloop van uw kapotte auto zo milieuvriendelijk proberen uit te voeren. Zo zorgen wij voor een gescheiden afvalverwerking van de diverse vloeistoffen als rem- en koelvloeistof, en motorolie. Daarnaast verbeteren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij duurzaamheid en energiebesparing van groot belang zijn. Het hergebruik van de diverse materialen is bovendien een goede bijdrage aan de milieuvriendelijke demontage.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

De ellende met sloopauto’s is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kun je jezelf besparen door je sloopauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor je af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat je sloopauto gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, van maandag tot zaterdag.

Of je nu een sloopauto of schade auto wilt verkopen in Amsterdam, of van je sloopauto in Limburg af wil, wij regelen het voor je!

Wij zijn u graag van dienst.

Sloopauto Noord-Holland

Tel 085-7600131