Openingstijden: ma t/m vr 08:00-22:00, za 09:00-17:00 uur

   

Bel 085-76 00 131 - Landelijk nummer

Makkelijk en snel uw sloopauto verkopen aan Sloopauto provincies!

Sloopauto provinciesKomt uw auto niet meer door de APK omdat de reparatiekosten te hoog zijn? In dat geval kunt u voor het verkopen van uw sloopauto of schadeauto en de verdere afwikkeling terecht bij de Sloopauto provincies. Wij hebben een gratis ophaaldienst uit alle provincies, wij halen uw auto dus kosteloos bij uw voor de deur op. Wij betalen een zeer nette vergoeding voor uw oude auto.

Uw sloopauto is nog geld waard…

Bel 085-7600131 en krijg direct te horen wat wij voor uw auto geven en hoe wij werken, nog makkelijker is om de auto online aan te melden, wij bellen u dan zo snel mogelijk op met een toelichting hoe wij werken en wat voor vergoeding wij contant aan u kunnen betalen.

Sloopauto verkopen provincies

Of het nu gaat om een schade- of sloopauto, wij halen de auto geheel GRATIS op afspraak bij u op.
Is uw auto onherroepelijk beschadigd tijdens een ongeluk, is uw voertuig rijp voor de sloop, of zijn de kosten voor reparatie van kapotte onderdelen hoger dan de dagwaarde?

Het kan zijn dat het verkopen van uw sloopauto aan een autosloperij dan een goede alternatieve optie is. Bij de Sloopautoinkoop Groep bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw beschadigde voertuig. Wij bepalen aan de hand van diverse variabelen direct hoeveel u voor de sloopauto krijgt, en kunnen deze op elke gewenste plek in de omgeving van provincies ophalen.

Wij halen de auto dus kosteloos op en betalen uw het afgesproken bedrag contant uit en tevens vrijwaren wij de auto ter plekke online bij de RDW. Wilt u weten hoeveel geld u verdient aan het verkopen van uw sloopauto? Sloopauto verkopen provincies? Neem contact op via ons online aanmeldformulier rechts op deze pagina of via 085 7600131, u krijgt dan direct een inkoper aan de lijn.

Netwerk van autosloperijen

In Nederland worden jaarlijks meer dan 250.000 auto’s gesloopt. Hiervan is zo’n 5% bedrijfsauto, en de overige 95% zijn personenauto’s. De auto’s worden door verzekeraars, bedrijven en particulieren aangeboden aan autosloperijen en autodemontagebedrijven. Veel mensen weten niet dat een autosloperij bereid is te betalen voor je sloopauto. De demontagebedrijven verdienen namelijk geld aan het verkopen van de onderdelen die ze uit sloopauto’s halen, en daarna worden de overige materialen gerecycled. Dit zijn niet alleen metalen, maar ook kunststoffen, vezels en mineralen. Deze worden weer als grondstoffen gebruikt.

Prijzen

Aan wat voor prijzen moet je dan denken? Wat voor bod krijg je op je sloopauto? Uiteraard hangt het het af van de staat waarin de auto is, heeft deze veel schade of juist niet, hoe oud is de auto is, welk merk en model is het. We hebben een groot netwerk van autodemontagebedrijven, dus er zijn er altijd die interesse hebben in jouw sloopauto. De bedragen gaan van 100 Euro tot enkele duizenden. We hebben een groot netwerk van autodemontagebedrijven, in de omgeving van provincies en in heel Nederland, dus er zijn altijd wel bedrijven die interesse hebben in jouw sloopauto en een goede prijs bieden.

Je sloopauto te koop aanbieden: Sloopauto provincies

Je kunt je sloopauto online te koop aanbieden. Als je in het formulier de gegevens invult, zoals merk? type, kenteken, bouwjaar en je telefoonnummer, dan word je teruggebeld door een van onze medewerkers voor de regio provincies. Eventueel word er nog wat aanvullende informatie gevraagd over je auto en de staat waarin deze verkeert. Vervolgens krijg je op korte termijn het hoogste bod te horen voor je auto. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.
Als je akkoord gaat met het bod kan je auto gratis worden opgehaald in de buurt van provincies. Bovendien ontvang je bij het afhalen meteen ook het afgesproken bedrag, contant, plus het vrijwaringsbewijs.

Voordelen sloopauto Provincies

Zo hoef je niet zelf te adverteren met de auto, krijg je geen vreemden aan je deur, die misschien ook nog wel een proefrit willen maken, en weet je snel waar je aan toe bent.

[bgmp-map placemark=”1505″ zoom=”7″]

Tel 085-7600131