Openingstijden: ma t/m vr 08:00-22:00, za 09:00-17:00 uur

   

Bel 085-76 00 131 - Landelijk nummer

Veel gestelde vragen over het ophalen van uw autoSloopauto vragen

1. Sloopauto verkopen zonder kenteken papieren?

Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

2. Defecte sloopauto verkopen?

Een defecte sloopauto verkopen aan de Auto Inkoop Groep is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op een veilige manier op te halen. Dit lukt doorgaans binnen twee werkdagen.

3. Schade sloopauto verkopen?

Een schade sloopauto verkopen aan de Auto Inkoop Groep is geen enkel probleem. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat kunnen wij uw schade sloopauto op een veilige manier ophalen. Afhankelijk van het merk, type auto en de aanwezige schade, geven wij altijd een vergoeding.

4. Sloopauto verkopen zonder APK?

In de meeste gevallen hebben sloopauto’s die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen. Naast het kosteloos ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

5. Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken?

Wanneer u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat, kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Auto Inkoop Groep schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

6. Sloopauto verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht?

Indien u als eigenaar van de sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw sloopauto is het voldoende als een door u aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

7. Sloopauto verkopen met buitenlands kenteken?

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden. Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

8. Sloopauto verkopen met NL kenteken uit het buitenland?

Afhankelijk van de afstand vanaf de Nederlandse grens is het mogelijk om een auto met Nederlands kenteken vanuit het buitenland aan ons te verkopen en zelfs op te laten halen. Bel ons voor de mogelijkheden of meer info.

9. Sloopauto verkopen aan de Auto Inkoop Groep door bedrijven?

Het in een keer inkopen en ophalen van meerdere auto’s bij bedrijven of autobedrijven is geen probleem. Bel ons gewoon, of mail de gegevens van de auto’s naar autoinkoopgroep@hotmail.nl en u ontvangt binnen 24 uur een gepaste aanbieding.

10. Sloopauto verkopen met problemen langs de weg?

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen.

11. Sloopauto verkopen met behoud van onderdelen?

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel ons voor meer info.

12. Sloopauto verkopen voor familie, kennis of een ander?

Een sloopauto verkopen voor familie, een kennis of een ander persoon is geen probleem. Zeker met schadegevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden. Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

13. Sloopauto verkopen vanaf de Waddeneilanden?

Het verkopen van Uw sloopauto vanaf de Waddeneilanden is mogelijk mits u de sloopauto op het vasteland aanbiedt aan de chauffeur. Bel ons voor meer info.

14. Sloopauto verkopen waar al onderdelen vanaf gehaald zijn?

Een sloopauto verkopen waarvan sommige onderdelen reeds verwijderd zijn is geen probleem. Ook in dit geval doen wij u evengoed een bod, halen de schadeauto netjes op, zorgen voor een gratis vrijwaringbewijs en betalen het afgesproken bedrag contant uit. Bel ons voor meer info.

16. Sloopauto verkopen als deze bij een depot staat?

Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. Wellicht heeft u nog een afsleepregeling, en anders halen wij de auto op bij het desbetreffende depot.

17. Sloopauto verkopen maar U bent de sleutels kwijt?

Afhankelijk van hoe de auto geparkeerd staat. In verband met het stuurslot krijgen wij de auto in de meeste gevallen met speciaal vervoer toch opgehaald.

18. Sloopauto verkopen als de auto al door U zelf is gevrijwaard?

Bel voor info, in de meeste gevallen is het geen probleem.

 

Tel 085-7600131