Openingstijden: ma t/m vr 08:00-22:00, za 09:00-17:00 uur

   

Bel 085-76 00 131 - Landelijk nummer

Sloopauto vandaag online aanmelden bij Sloopauto Inkoop Groep?Sloopauto-verkopen-aanmelden

Uw auto vrijblijvend online aanmelden rechts op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.

Na aanmelding staat uw auto al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw auto.

Telefonisch uw auto aanmelden bij Sloopauto Inkoop Groep?

Bel ons op 085-7600131 en op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw auto van één van onze inkopers. Indien akkoord maken we een ophaalafspraak met u voor één van onze chauffeurs, op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. Wij halen auto’s altijd binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om een bevestiging van de gemaakte (prijs)afspraken aan u te e-mailen; geef dit gewoon even door aan de inkoper.

Sloopauto verkopen door aanmelden via de chat functie?

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt door onze klanten. Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken wij u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw sloopauto. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn auto?”. We zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Wij zijn ook u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

Het Sloop Auto Inkoop team

Tel 085-7600131